SPOVA-familiekaart

Een voordeel voor trouwe deelnemers en grote gezinnen!

Elke nieuwe deelnemer ontvangt zo'n SPOVA-kaart. Bij deelname aan een volledige sportweek, ontvangt de deelnemer de laatste dag een stempel op zijn SPOVA-kaart. Kinderen binnen één gezin kunnen een gezamelijke SPOVA-kaart aanschaffen.

Wanneer de SPOVA-kaart 10 stempels bevat, geeft deze recht op 1 gratis sportkamp.
Deze volle SPOVA-kaart bezorgt u dan aan de hoofdmonitor. Via ons secretariaat ontvangt u vervolgens via e-mail een kortingscode die u bij een volgende inschrijving kan gebruiken. Deze korting kan enkel gebruikt worden voor deelname aan onze sportkampen.

De SPOVA-kaarten zijn onbeperkt geldig, maar onze organisatie is niet verantwoordelijk voor eventueel verlies!

Gezinsbond Nieuwenrode

Een voordeel voor de inwoners van Nieuwenrode!

Wanneer U lid bent van de Gezinsbond van Nieuwenrode EN inwoner bent van NIeuwenrode, geniet U bij elke SPOVA-activiteit 10% korting.

Via het secretariaat van de Gezinsbond van Nieuwenrode kan u jaarlijks uw kortingscode aanvragen. Deze code geeft u vervolgens automatisch bij elke inschrijving de voorziene korting van 10%.
Deze code kan enkel gebruikt worden voor de leden van het eigen gezin.

Inwoner Kapelle-op-den-Bos

Dankzij onze samenwerking met de gemeente Kapelle-op-den-Bos geniet elke inwoner bij een deelname aan onze sportkampen in Kapelle-op-den-Bos van een korting van 20 euro.

Deze korting wordt automatisch verrekend bij het inschrijvingsgeld. U hoeft als inwoner hier verder niets meer voor te ondernemen.

Opgelet : Deze korting geldt ENKEL voor de kampplaats in Kapelle-op-den-Bos.